Toen wij contact opnamen met Dave en Joyce hadden ze eigenlijk al wat anders staan op onze trouwdatum. Gelukkig kregen we later toch bericht dat de datum was vrij gekomen. Vanaf het moment dat we de dag met ze doornamen, merk je dat Dave en Joyce weten wat ze doen. In gesprek stelden ze ons gelijk al vragen die ons lieten nadenken over details waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Details die onze dag maar ook onze film helemaal af hebben gemaakt. Toen onze dag in het water dreigde te vallen, kort voor onze trouwdatum, dachten ze met ons mee en konden ze snel schakelen. Dat zorgde ervoor dat er op onze dag niets van de last minute aanpassingen te merken was. En mede dankzij Dave en Joyce een dag werd om nooit meer te vergeten!
Op de dag zelf waren Dave en Joyce overal aanwezig zonder dat we ze opmerkten. Dat zorgde ervoor dat we ons zelf konden zijn. Er was ook een leuke en goede interactie met de gasten en fotograaf. Tof om te zien dat ze vol passie en overtuiging te werk gaan.
En WAUW wat een mooie film hebben wij ontvangen! Elke keer dat we de film kijken, krijgen we weer kippenvel en beleven we de dag weer helemaal opnieuw. De kwaliteit van de film en het geluid zijn werkelijk fantastisch. Alle emoties en details van de dag zitten in de film. Bijzonder hoe ze dat gevoel vast hebben weten te leggen. Dit is een fantastisch blijvende herinnering aan onze dag waar we Dave en Joyce ontzettend dankbaar voor zijn. Toppertjes!