Over ons!

ViDa is een een jong bedrijf dat zich bezig houdt met o.a. het adviseren en organiseren van bruiloften en feesten, ceremoniemeester, eigen Drive in Show (DJ), maar ook met creatieve doeleindes zoals: design (b.v. uitnodigingen, bedankjes), video/animatie, fotografie voor de zakelijke en particulieren markt. Kortom een variatie aan disciplines onder één dak, wat zorgt voor korte lijntjes, snelle producties en scherpe prijzen.

Dave & Joyce

Wij zijn Dave en Joyce en hebben in het verleden meerdere bruiloften, feesten & partijen voor vrienden en familie georganiseerd. Door liefde en expertise voor organiseren, feesten geven en design hebben we onze krachten gebundeld en zijn we per 2018 ViDa Producties gestart om andere te voorzien van een tot in de puntjes geregelde bruiloft, feest of creatieve media uiting.

Heb jij niet het overzicht of de ervaring om iets te organiseren? Geen vaardigheden om een leuke uitnodiging of ander media product te maken? Wil je een knalfeest van een bruiloft of verjaardag, maar schiet je al in de stress bij de gedachte wat er allemaal geregeld moet worden? Geen nood, wij van ViDa kunnen de planning deels of geheel uit handen nemen, waardoor jij je zorgeloos met andere dingen bezig kunt houden.

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens achter inclusief je vraag. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

6 + 1 =

Created by DAVEDESIGN ©2021

Typefouten en/of prijswijzigingen voorbehouden. © ViDaproducties.nl 2021