Videografie voor bedrijven

ViDa Producties houdt zich ook bezig met bedrijfsvideografie. Denk aan video’s om het bedrijf te promoten, interviews, e-Learning video’s, video registraties van bedrijfsevenementen of zelfs Live Video Streaming, zodat iedereen binnen het bedrijf een belangrijke presentatie of vergadering kan bijwonen met kristalhelder geluid en optimaal beeldkwaliteit tot wel 4K.

Bedrijfsfilms / Promo’s

Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo is een zakelijke presentatie video van een product, evenement of bedrijf. Het is de manier om effectief informatie te geven of de kijker de sfeer te laten proeven.
Daarnaast is het belangrijk dat een bedrijfsvideo onderscheidend is om de kijker te prikkelen en te stimuleren tot actie.

Bij een bedrijfsfilm / promotie video kun je denken aan o.a.:

  • Interviews over / van het bedrijf
  • Voice-over
  • Shots van de werkzaamheden, medewerkers, bedrijfspand etc.
  • Shots van producten
  • Sfeer shots (Drone)

e-Learning

Tegenwoordig speelt video een grote rol. Het internet staat er vol mee en we kijken er allemaal naar. Video is het meest gebruikte formaat voor het overbrengen van informatie.

Iedereen neemt informatie op verschillende manieren op. Dit kan via beeld, geluid of geschreven tekst. Sommigen geven de voorkeur aan beeld en geluid, andere juist aan lezen. Het mooie van video is dat al deze elementen in één online tool zijn gecombineerd! Dit maakt video dé dynamische leeroplossing / e-learning tool voor vrijwel elk bedrijf.

Live Video Streaming

Naast offline producties zijn wij ook professioneel inzetbaar voor online producties! Wij helpen met het live streamen van bijeenkomsten, colleges, events, webinars etc. Van Facebook Live tot YouTube of interne distributie.

Alles wat je zoekt voor audio en video streaming vindt je bij ViDa Producties!

Professioneel, Multicamera registraties, helder geluid en scherpe prijzen. 

Portfolio bedrijfsfilms & promo’s

Hieronder is een klein deel te zien van ons werk variërend van motion graphics (animaties) tot aan video producties.

Contactformulier

Laat hieronder je gegevens achter inclusief je vraag. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

7 + 7 =

Created by DAVEDESIGN ©2021

Typefouten en/of prijswijzigingen voorbehouden. © ViDaproducties.nl 2021